Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάH Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

H Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024 στο γραφείο του, ο Aντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, στο πλαίσιο  επαφών  που πραγματοποιεί με διάφορους φορείς στην περιοχή.

επίσκεψη Υφυπουργού μετανάστευσης

Την Υφυπουργό συνόδευαν: η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Νάτσιου και o Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Καστοριάς Βασίλης  Βελλίδης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την Υφυπουργό για διάφορα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου που έχουν απασχολήσει την περιοχή, επισημαίνοντας  τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια από την παράνομη διέλευση μεταναστών (κυρίως στην Ιεροπηγή), ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν και στο θέμα εργατών γης από τρίτες χώρες.

επίσκεψη Υφυπουργού μετανάστευσης

Από την πλευρά της, η Υφυπουργός Μετανάστευσης αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στο μεταναστευτικό και επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας και συνέργειας  σε όλα τα επίπεδα, διεκδικώντας  το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε περιοχή.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO

Most Popular

Άγιος Διονύσιος Κορησός Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2024

Recent Comments