Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΔράσεις από την Βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και την Υφυπουργό Μετανάστευσης...

Δράσεις από την Βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου μαζί με την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη κατά τη χθεσινή πρώτη μέρα της επίσκεψής της στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, πραγματοποίησαν σύσκεψη με μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. και στελέχη της Ν.Δ. Καστοριάς, συνάντηση με μέλη της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς, συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς, τους Μανιάκους, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, την Αγία Κυριακή, την Ιεροπηγή και το Δενδροχώρι.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την Κυριακή των ευρωεκλογών και ένα μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα: Ως κυβέρνηση, είμαστε συνεπείς στο μεταρρυθμιστικό μας έργο, το οποίο θα συνεχίσουμε εστιάζοντας στην καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, σε ευθυγράμμιση με τις θετικές ευρωπαϊκές πολιτικές.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments