Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Φωτογραφίες | Παράσταση νίκης από την ομιλία της Καλλιόπης Κυριακίδου Τσιάγγου και...

Φωτογραφίες | Παράσταση νίκης από την ομιλία της Καλλιόπης Κυριακίδου Τσιάγγου και την παρουσίαση του συνδυασμού “Νέα Προοπτική”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Παράσταση νίκης από την ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Καλλιόπης Κυριακίδου Τσιάγγου και την παρουσίαση του συνδυασμού “Νέα Προοπτική” για το Άργος Ορεστικό.

Στην παραδοσιακή πλατεία του Άργους Ορεστικού, χθες, η Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της. Τα χειροκροτήματα ήταν διαρκή και ειλικρινή, αποδεικνύοντας τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη των παρευρισκομένων.

Η υποψήφια Δήμαρχος πρότεινε μια νέα προσέγγιση για το μέλλον του Δήμου, αντίθετη με την επικρατούσα πολιτική. Υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της αγοράς, της παραγωγής και της απασχόλησης, με έμφαση στους νέους. Μόνο έτσι, όπως είπε, μπορούμε να διατηρήσουμε τους νέους στην πόλη, διασφαλίζοντας ένα λαμπρό μέλλον για όλους.

Έτσι, η Κυριακίδου – Τσιάγγου προτείνει έναν ελκυστικό Δήμο, ελκυστικό για τους δημότες, τους επισκέπτες και την επιχειρηματικότητα. “Ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα και ευκαιρίες.”

Πηγή: enimerosou.gr – Γράφει ο Πέτρος Πρωτόγερος

Πηγή: enimerosou.gr – Γράφει ο Πέτρος Πρωτόγερος


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments