Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΤελετή μεταφοράς των οστών του Ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά και της συζύγου...

Τελετή μεταφοράς των οστών του Ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά και της συζύγου του Ναταλίας Μελά από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Μητροπόλεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου συμμετείχε στην τελετή μεταφοράς των οστών του Ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά και της συζύγου του Ναταλίας Μελά από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Μητροπόλεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.

Η Μαρία Αντωνίου σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Με δέος, ανυπέρβλητο σεβασμό και αισθήματα βαθιάς συγκίνησης κι εθνικής υπερηφάνειας, συμμετείχα στην τελετή μεταφοράς των οστών του Ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά και της συζύγου του Ναταλίας Μελά από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Μητροπόλεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς. Τα οστά του ζεύγους Μελά είχαν την τιμή να τα μεταφέρουν ο Διοικητής του 15ου ΣΠ «XVΜΠ» Συνταγματάρχης Θωμάς Γεωργιάδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς Νικόλαος Έξαρχος.

Αποτίουμε φόρο τιμής και υποκλινόμαστε στο μεγαλείο και την ανεκτίμητη προσφορά του Ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, αυτή της μοναδικής ηγετικής μορφής που έβαλε την υπογραφή του για μια Μακεδονία ελεύθερη κι ελληνική. Συνοδοιπόρος και ηθικός συμπαραστάτης στο όραμά του και στον τιτάνιο αγώνα του, η αγαπημένη του σύζυγος Ναταλία Μελά. Ο Παύλος Μελάς, απόλυτα προσηλωμένος στα ιδεώδη του Ελληνισμού, στις αρχές και τις αξίες του Έθνους, ενσάρκωσε το ύψιστο υπόδειγμα γενναιότητας και αυταπάρνησης. Ο θάνατός του συσπείρωσε τους Έλληνες της Μακεδονίας και αφύπνισε όλη την Ελλάδα. Ο Μακεδονικός Αγώνας αποτελεί ένα λαμπρό και μεγαλειώδες κεφάλαιο της ελληνικής ιστορίας, σταθμό μιας ένδοξης πορείας που φώτισε ολόκληρο το Έθνος.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO

Most Popular

Άγιος Διονύσιος Κορησός Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2024

Recent Comments