Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΑθλητικοί κάτοικοι Κορησού: Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού και δυσαρέσκεια για τον...

Αθλητικοί κάτοικοι Κορησού: Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού και δυσαρέσκεια για τον Δήμο Καστοριάς.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Αθλητικοί κάτοικοι Κορησού: Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού και δυσαρέσκεια για τον Δήμο Καστοριάς.

Στην Κορησό, οι κάτοικοι που ασχολούνται με τον αθλητισμό εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους προς τη διοίκηση του Δήμου Καστοριάς και ειδικότερα προς τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Κορεντσίδη. Η αιτία της δυσαρέσκειας εντοπίζεται στην έλλειψη ευαισθησίας και πρωτοβουλιών για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στην περιοχή τους.

“Είναι απογοητευτικό να βλέπουμε το γήπεδο της Κορησού να παραμένει σε αυτή την κατάσταση,” δηλώνει ένας κάτοικος της περιοχής. “Ο αθλητισμός είναι ζωτικός για την κοινότητα μας και χρειαζόμαστε την υποστήριξη του Δήμου. Επιπλέον, η έλλειψη ενός γηπέδου 5×5 και ενός κλειστού γηπέδου στην Κορησό αποτελεί σοβαρό κενό για την αθλητική μας ανάπτυξη και την προσφορά ποιοτικών αθλητικών υπηρεσιών στους νέους μας.”

Αντιθέτως, οι αθλητικοί κάτοικοι της Κορησού εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τον Δήμαρχο του Δήμου Άργους Ορεστικού, κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, για τις συνεχείς και αποτελεσματικές παρεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει στον τομέα του αθλητισμού. “Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε έναν Δήμο που επενδύει στον αθλητισμό και προσφέρει στους πολίτες του τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες”.

Οι δηλώσεις αυτές αντανακλούν την ευρύτερη ανάγκη για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και την ενίσχυση του αθλητισμού σε τοπικό επίπεδο, καθώς και την αναγνώριση των προσπαθειών που κάνουν ορισμένοι Δήμοι για να προάγουν την αθλητική αριστεία.

Αθλητικοί κάτοικοι Κορησού


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments