Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΤο νέο βίντεο παραγωγής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Νέα Πανεπιστημιούπολη του...

Το νέο βίντεο παραγωγής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Νέα Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Stories From the Regions | Production About U.O.W.M. Campus” – Το νέο βίντεο παραγωγής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Νέα Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η νέα Πανεπιστημιούπολή του στη ΖΕΠ Κοζάνης βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου βίντεο παραγωγής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με διακριτό τίτλο “Stories From The Regions | Production About U.O.W.M. Campus”, το οποίο δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα YouTube. Η συγκεκριμένη σειρά και το βίντεο προβάλει την τρέχουσα κατάσταση εμβληματικών έργων η υλοποίηση των  οποίων πραγματοποιήθηκε από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο εν λόγω βίντεο εμπεριέχονται μαρτυρίες του Πρύτανη, καθηγητή κ. Θεόδωρου Θεοδουλίδη, μελών του διδακτικού  και διοικητικού προσωπικού αλλά και φοιτητών του Ιδρύματος που περιγράφουν τις αλλαγές που επέφερε η νέα Πανεπιστημιούπολη όχι μόνο στην καθημερινότητα της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και στη δυναμική τοποθέτηση του Ιδρύματος στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments