Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΗ Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει όλους τους...

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει όλους τους υποψηφίους/όλες τις υποψήφιες για την προσπάθειά τους.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή 28-06-2024 οι βαθμολογίες των υποψηφίων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει όλους τους υποψηφίους/όλες τις υποψήφιες για την προσπάθειά τους. Ευχόμαστε πάντα να προοδεύουν στη ζωή τους και τους καλούμε να επιλέξουν προσεκτικά τα επόμενα βήματά τους και κυρίως όσον αφορά την επιλογή των Σχολών κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, ώστε να έχουν την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία που επιθυμούν.

Τέλος ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που με κάθε τρόπο συνέβαλαν και συμβάλλουν στην προσπάθειά των μαθητών/μαθητριών μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

H Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments