Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΕκδήλωση Advent Technologies | Τρίτη 2 Ιουλίου, 7 μ.μ. | Πανεπιστήμιο Δυτικής...

Εκδήλωση Advent Technologies | Τρίτη 2 Ιουλίου, 7 μ.μ. | Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Εκδήλωση Advent Technologies | Τρίτη 2 Ιουλίου, 7 μ.μ. | Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Την Τρίτη, 2 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ., η Advent Technologies θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης, Κτήριο ΑΠ3-8.
 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα αμέσως μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας του 2nd Hydrogen Summer ScH2ool το οποίο διοργανώνεται φέτος από την εταιρεία μας, σε συνεργασία με το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Green Skills for Hydrogen.
 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Advent Technologies, Δρ Βασίλης Γρηγορίου, θα παραχωρήσει ομιλία σχετικά με τις τελευταίες στρατηγικές συνεργασίες που έχει συνάψει η εταιρεία με ηγέτες της παγκόσμιας μετάβασης στην καθαρή ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της Siemens Energy στον τομέα της ναυτιλίας, και της Airbus στον τομέα της αεροδιαστημικής. Στη συνέχεια, η ομάδα μηχανικών κυψελών καυσίμου της Advent Technologies θα προχωρήσει σε ζωντανή επίδειξη των καινοτόμων προϊόντων της εταιρείας μας.
 

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε στείλτε email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 6940568047 (Μιχάλης Τρόντζος).

Με εκτίμηση,Η ομάδα Marketing της Advent Technologies


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments