Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΈνταξη του “Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας Δυτικής Μακεδονίας-SYNERGiNNEDIH”στο πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Ένταξη του “Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας Δυτικής Μακεδονίας-SYNERGiNNEDIH”στο πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ένταξη του “Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας Δυτικής Μακεδονίας-SYNERGiNN EDIH”στο πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ κ. Ζερβού, εντάχθηκε ο «Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας Δυτικής Μακεδονίας-SYNERGiNN EDIH”,(https://synerginn.eu/el/) στο πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027». Το SYNERGiNN προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Αποτελείται από 15  εταίρους που διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία στους τομείς δραστηριότητάς τους, με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και επιστημονικά υπεύθυνο του έργου, τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητή κ. Στέργιο Μαρόπουλο.

Μέσω του έργου επιδιώκεται η στήριξη των ΜΜΕ και του Δημόσιου Τομέα στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού όσον αφορά τις προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες, όπως της Τεχνητής Νοημοσύνης, της Κυβερνοασφάλειας και του Διαδικτύου των Πραγμάτων. Επιπλέον, η εφαρμογή των τεχνολογιών αυτών στους κρίσιμους τομείς της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος, η ανάπτυξη λύσεων τεχνητής νοημοσύνης με επίκεντρο τον άνθρωπο, καθώς και η προώθηση της ανάπτυξης άλλων βασικών ψηφιακών τεχνολογιών με σεβασμό στις αξίες της ΕΕ και με προσέγγιση ανθρωποκεντρική. Και φυσικά η συνεργασία με το δίκτυο των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs – EDIH).


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments