enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Στη συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών -και αγαπητού φίλου- Θοδωρή Λιβάνιου Thodoris Livanios με το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας- Θράκης) Στάθη Κωνσταντινίδη Stathis K. Konstantinidis, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη Γιώργος Αμανατίδης - Giorgos Amanatidis και του Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Καστοριάς Πάνο Κεπαπτσόγλου Πάνος Κεπαπτσόγλου.

Στη συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου με το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στη συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών -και αγαπητού φίλου- Θοδωρή Λιβάνιου Thodoris Livanios με το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας- Θράκης) Στάθη Κωνσταντινίδη Stathis K. Konstantinidis, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis και του Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Καστοριάς Πάνο Κεπαπτσόγλου Πάνος Κεπαπτσόγλου.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα

🎯 Αντικείμενο της συζήτησης τα μείζονα ζητήματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με κορυφαία αυτό της Δίκαιης Μετάβασης, της διαχείρισης των απορριμμάτων, της ενέργειας και το δημογραφικό.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎8 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎DEA NEA AYTIKHE MAKEAONIAT MAKEANHE E MAKEAONIAT O יתחרץ‎"‎‎

💪 Η Δυτική Μακεδονία μπορεί και πρέπει να έχει διακριτό ρόλο και συγκεκριμένη θέση στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας και προς την κατεύθυνση αυτή πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, κυβέρνηση, βουλευτές, περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση.

Μαρία Αντωνίου


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed