enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Στην συνάντηση με τους Δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη ανέπτυξα τις δυνατότητες των ΟΤΑ

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στην συνάντηση, αρχικά μαζί με τους Δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη ανέπτυξα τις δυνατότητες των ΟΤΑ στο επίπεδο των συνεργασιών με την κεντρική εξουσία και σειρά ζητημάτων που αφορούν τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

👉 Ακολούθησε η ομιλία μου στο περιφερειακό συνέδριο που διοργάνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πόλη της Κοζάνης στην αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού.

👉 Τόνισα ότι ως νέα Περιφερειακή Αρχή αποφασίσαμε να μην είμαστε παρατηρητές αλλά ενεργά συμμετέχοντες – αναπόσπαστο κομμάτι και επιταχυντές των αλλαγών προς ένα νέο μοντέλο βασισμένο στη γνώση, στην καινοτομία, στην προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων και την κατασκευή υποδομών.

✍️ Παρουσίασα τον σχεδιασμό μας και τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας, στοιχεία ενταγμένα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας, αναπτύσσοντας παράλληλα ενέργειες στις οποίες ήδη έχουμε προχωρήσει.

Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed