Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΟμιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σημεία ομιλίας:

Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ειρωνεία της για τη χθεσινή μου φωτογραφία πάνω σε τρακτέρ στο πρώτο από τα τρία μπλόκα που επισκέφθηκα και που είναι το πρώτο από τα πολλά που θα επισκεφθώ ακόμα.

Δεν χρειάζομαι τον κ. Γκρίνμπεργκ και σκηνοθετημένες πόζες. Είμαστε μέσα στην κοινωνία. Οι ελίτ δεν έχουν καταφέρει ποτέ να αντισταθούν σε ένα κίνημα. Η Δικαιοσύνη μόνο με αγώνες θα υπάρξει στο τέλος της ημέρας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας γιατί δεν εξαρτώμαστε από κανέναν. Οι ελίτ και οι μηχανοραφίες δεν θα κερδίσουν.

Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι ξεχασμένη, μαραζωμένη, δεν ενδιαφέρει το Μέγαρο Μαξίμου. Είναι η πρώτη περιφέρεια σε ανεργία. Εδώ οφείλει να ξεκινήσει η αποκέντρωση, η ανάταξη της χώρας. Είναι δίκαιο και ηθική μας υποχρέωση.

Εμείς θέλουμε να χτίσουμε, δεν θα γκρεμίσουμε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να γκρεμίσει με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση της περιοχής, όπως ανακοίνωσε από το βήμα του ΟΗΕ.

Εμείς θέλουμε η ΔΕΗ να έχει δημόσιο χαρακτήρα. Η ακρίβεια στην τιμή της ενέργειας, είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης.

Η ελάχιστη βάση εισαγωγής οδήγησε σε τρομακτική μείωση στον αριθμό των εισακτέων. Έχουμε γίνει η χώρα που δεν σπουδάζει τα παιδιά της. Θέλουμε και άλλους απόδημους; Αντί να μιλάει η κυβέρνηση για το υποτιθέμενο Harvard που θα έρθει, ας ανοίξει τα ξενόγλωσσα προγράμματα σπουδών που ήταν απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν τα έχει ανοίξει.

Δε θα προδώσω ποτέ τον κόσμο και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος σταθεί απέναντι σε μια πορεία από την κοινωνία για την κοινωνία, θα βρει πολύ κόσμο απέναντί του.

Φωτογραφίες: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

https://www.syriza.gr/


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments