Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΤο Μετάλλιο Τιμής του Δήμου Βοΐου απένειμε ο Δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής και...

Το Μετάλλιο Τιμής του Δήμου Βοΐου απένειμε ο Δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής και το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου στον Ιατρό Ιωάννη Κουνέλλα

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Το Μετάλλιο Τιμής του Δήμου Βοΐου απένειμε ο Δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής και το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου στον Ιατρό Ιωάννη Κουνέλλα

Το Μετάλλιο Τιμής του Δήμου Βοΐου απένειμε ο Δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής και το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου στον Ιατρό Ιωάννη Κουνέλλα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στο Βόιο και ειδικότερα στη Δαμασκηνιά και τη Δραγασιά κατά την περίοδο του COVID19.

Η απονομή έγινε στη Δαμασκηνιά, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023.

Την 25η Μαρτίου του 2020 ο κ. Κουνέλλας επισκέφτηκε εθελοντικά τη Δαμασκηνιά και τη Δραγασιά για την διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων στους κατοίκους των χωριών που είχαν τεθεί σε καραντίνα ξεπερνώντας, σε συνεργασία με το Δήμο, τις πρωτόγνωρες γραφειοκρατικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε το υγειονομικό σύστημα της χώρας.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε έκκληση από το Δήμο στα ΜΜΕ για ανάγκη εξέτασης των κατοίκων έθεσε τον εαυτό του και τις υπηρεσίες του στη διάθεση του Δήμου μας αναλαμβάνοντας το συνολικό κόστος της δράσης.

Μπήκε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στηρίζοντας με ανιδιοτέλεια υγειονομικά και συναισθηματικά τους κατοίκους των δύο οικισμών που πρώτοι τέθηκαν σε καραντίνα στον Ελλαδικό χώρο.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που με τον αλτρουισμό τους αποδεικνύουν καθημερινά την αξία και το μεγαλείο του εθελοντισμού, άνθρωποι με περίσσεια καρδιά και ψυχή μπορούμε να συνεχίζουμε να ελπίζουμε.

Ο Δήμος Βοΐου του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σημαντική του προσφορά.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments