Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΣε λειτουργία το νέο μηχάνημα του μικροβιολογικού εργαστηρίου στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου!

Σε λειτουργία το νέο μηχάνημα του μικροβιολογικού εργαστηρίου στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου!

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Οι μονάδες υγείας της Π.Ε Κοζάνης αναβαθμίζονται, με σκοπό την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες της περιφέρειας.

Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης: «Σε λειτουργία το νέο μηχάνημα του μικροβιολογικού εργαστηρίου στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου!»

Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου, με την επαναλειτουργία του ακτινολογικού και του μικροβιολογικού εργαστηρίου, αποτέλεσαν από τα βασικότερα αιτήματα, μετά την αξιοποίηση των κτηριακών εγκαταστάσεων, που απασχόλησαν τη συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου Α. Ζιμπιλίδη, τον Αντιδήμαρχο Γ. Μαγιάγκα, τον πρόεδρο Τ.Σ  Χρ. Ασλανίδη και άλλους εκπροσώπους φορέων και κάτοικους της περιοχής. 

Μετά από επικοινωνίες μου με την 3η Υ.Π.Ε, με χαρά ενημερώθηκα ότι μετά από το ακτινολογικό εργαστήριο, στις αρχές της εβδομάδας θα  παραδοθεί και θα τεθεί σε λειτουργία και το νέο μηχάνημα για την πραγματοποίηση μικροβιολογικών εξετάσεων από το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου.

Οι μονάδες υγείας της Π.Ε Κοζάνης αναβαθμίζονται, με σκοπό την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες της περιφέρειας.

Το Τσοτύλι επιτέλους ενισχύεται!

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας  Π.Ε. Κοζάνης

Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης: «Σε λειτουργία το νέο μηχάνημα του μικροβιολογικού εργαστηρίου στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου!» Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου, με την επαναλειτουργία του ακτινολογικού και του μικροβιολογικού εργαστηρίου, αποτέλεσαν από τα βασικότερα αιτήματα, μετά την αξιοποίηση των κτηριακών εγκαταστάσεων, που απασχόλησαν τη συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου Α. Ζιμπιλίδη, τον Αντιδήμαρχο Γ. Μαγιάγκα, τον πρόεδρο Τ.Σ Χρ. Ασλανίδη και άλλους εκπροσώπους φορέων και κάτοικους της περιοχής. Μετά από επικοινωνίες μου με την 3η Υ.Π.Ε, με χαρά ενημερώθηκα ότι μετά από το ακτινολογικό εργαστήριο, στις αρχές της εβδομάδας θα παραδοθεί και θα τεθεί σε λειτουργία και το νέο μηχάνημα για την πραγματοποίηση μικροβιολογικών εξετάσεων από το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου. Οι μονάδες υγείας της Π.Ε Κοζάνης αναβαθμίζονται, με σκοπό την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες της περιφέρειας. Το Τσοτύλι επιτέλους ενισχύεται! Στάθης Κωνσταντινίδης Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments