Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΜε μία πολύ σημαντική είδηση συνοδεύτηκε η επίσκεψη στην Περιφέρεια μας του...

Με μία πολύ σημαντική είδηση συνοδεύτηκε η επίσκεψη στην Περιφέρεια μας του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Kωνσταντίνου Κυριανάκη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με μία πολύ σημαντική είδηση συνοδεύτηκε η σημερινή επίσκεψη στην Περιφέρεια μας του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Konstantinos Kyranakis επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου μαζί με τον Βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο του Κτηματολογίου Στυλιανό Σακαρέτσιο. 🎯 Η Δυτική Μακεδονία γίνεται η πρώτη Περιφέρεια που θα ενταχθεί στο νέο ψηφιακό εργαλείο με τίτλο «e- Περιφέρειες» που θα διαθέτει ενοποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες για όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα

📌 Μία εξέλιξη που θα αποτελεί ουσιαστική διευκόλυνση για τους πολίτες σε σχέση με την πρόσβαση και διακίνηση δεδομένων αντί εγγράφων.

🤝 Σημαντική εξέλιξη που έρχεται να επιβραβεύσει την προσπάθεια που γίνεται από την Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας να δηλώσουμε ετοιμότητα για την ένταξη στη νέα ψηφιακή υπηρεσία.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα

✅ Επίσης στη σημερινή επίσκεψη του κ. Κυρανάκη δόθηκε η δυνατότητα στους εκπροσώπους των Συμβολαιογράφων, Μηχανικών-Τοπογράφων και Δικηγόρων να θέσουν τα ανοιχτά ζητήματα του κάθε κλάδου.

Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments