Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΣτην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Σερβίων πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα:...

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Σερβίων πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: «Επιλέγω ΕΠΑΛ – Επιλέγω επιτυχία».

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Σερβίων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η Απριλίου ημερίδα με θέμα: «Επιλέγω ΕΠΑΛ – Επιλέγω επιτυχία».

Η ημερίδα οργανώθηκε από το ΕΠΑΛ Σερβίων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης και με την παρουσία των δημάρχων Σερβίων, κ. Χρήστου Ελευθερίου, Βελβεντού, κ. Εμμανουήλ Στεργίου και του Συμβούλου Εκπαίδευσης Πληροφορικής, κ. Αθανάσιου Παπαβασιλείου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Κοζάνης, κα Βασιλική Βόντσα ανα φέρθηκε στις Πολιτικές αναβάθμισης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης. Ο κ. Ιωάννης Τιάκας, υπεύθυνος Σ.Ε.Π Δ.Δ.Ε Π.Ε Κοζάνης, ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους κάποιος μαθητής επιλέγει το ΕΠΑΛ. Ο κ. Πρόδρομος Μπαλτζής, Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων, αναφέρθηκε στο ρόλο του ΕΠΑΛ Σερβίων στην περιοχή. Τέλος η κα Κρεούζα Ανδρέου, Συντονίστρια Μαθητείας Π.Δ.Ε Δυτικής Μακεδονίας ανέλυσε τον θεσμό του «Μεταλυκειακό έτους – Τάξη μαθητείας: Ένας θεσμός σύνδεσης των αποφοίτων με την αγορά εργασίας».

Την ημερίδα παρακολούθησαν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, εκπαιδευτικοί και γονείς μαθητών των σχολείων της περιοχής Σερβίων και Κοζάνης.

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments