Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΓια τη χρηματοδότηση τριών έργων από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου...

Για τη χρηματοδότηση τριών έργων από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Εσωτερικών δεσμεύτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποίησε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη και τους Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην περιοχή

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Για τη χρηματοδότηση τριών έργων από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Εσωτερικών δεσμεύτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποίησε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη και τους Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην περιοχή.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Μετά την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου για την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων έργων, ο κ. Λιβάνιος δεσμεύτηκε σε ότι αφορά:

1. Στη χρηματοδότηση της κατασκευής οδούς πρόσβασης στη νέα Μεθοριακή Διάβαση Λαιμού στις Πρέσπες, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την κατασκευή και λειτουργία του νέου σταθμού.

2. Στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Μεθοριακού Σταθμού Νίκης.

3. Στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Μεθοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των παραπάνω παρεμβάσεων θα ανέλθει σε 5.200.000,00€.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας / Region of Western Macedonia


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments