enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/2/2024 η πρώτη τεχνική συνάντηση των εταίρων του έργου με τίτλο “digiTal cOnTent Educational administrator” και ακρωνύμιο “TOTEM”

digiTal cOnTent Educational administrator

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/2/2024 η πρώτη τεχνική συνάντηση των εταίρων του έργου με τίτλο “digiTal cOnTent Educational administrator” και ακρωνύμιο “TOTEM”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, η πρώτη τεχνική συνάντηση των εταίρων του έργου με τίτλο “digiTal cOnTent Educational administrator” , ακρωνύμιο “TOTEM” και κωδικό 2023-1-EL01-KA220-VET-000152289.

Το έργο, το οποίο έχει συνολικό προϋπολογισμό 250.000 ευρώ και χρηματοδοτείται κατά 100% από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, έχει ως βασικό στόχο την ανάπτυξη ενός νέου προφίλ εργασίας σχετικό με την ανάπτυξη και την προώθηση πολιτιστικού και τουριστικού περιεχομένου. Το παραπάνω έργο μάλιστα αξιολογήθηκε ως πρόταση, πρώτο μεταξύ άλλων σε μια ανταγωνιστική διαδικασία.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης είναι επικεφαλής εταίρος του έργου έχοντας αναλάβει τη συνολική διαχείριση του έργου και  τον  συντονισμό των υπολοίπων εταίρων, οι οποίοι προέρχονται από χώρες όπως η Αλβανία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Γαλλία και η Ελλάδα. Το έργο έχει διετή διάρκεια και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2025.

Κατά την έναρξη των εργασιών της τεχνικής συνάντησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κος Ιωάννης Μητλιάγκας, δήλωσε τα εξής «Έχοντας ως στόχο μας να αποτελέσουμε πραγματικό στήριγμα της επιχειρηματικότητας στην Κοζάνη, κάνουμε σήμερα το πρώτο στην πολυετή ιστορία μας και σημαντικότερο βήμα στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων. Με τη συνδρομή των Ευρωπαίων συνεργατών μας είμαι βέβαιος ότι το έργο αυτό θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για  την  ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού, τομείς στους οποίους η περιοχή μας διαθέτει πλούσιο υπόβαθρο. Εμείς ως διοίκηση παραμένουμε δεσμευμένοι στην περαιτέρω αξιοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων προς όφελος των μελών και της τοπικής κοινωνίας.»

Η επόμενη τεχνική συνάντηση των εταίρων του έργου θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην πόλη της Κοζάνης τον ερχόμενο Ιούνιο.

Αναλυτικά το εταιρικό σχήμα:

ΕΒΕ Κοζάνης, (Ελλάδα) Επικεφαλής Εταίρος

ACTIVE ALLIANCE FOR ALBANIA, (Αλβανία) Εταίρος

Izmit Ilce Milli Egitim Mudurlugu, (Τουρκία) Εταίρος

FORMACION Y ASESORES EN SELECCION Y EMPLEO, SL, (Ισπανία) Εταίρος

RDIUP, (Γαλλία) Εταίρος

THREE THIRDS SOCIETY, (Ελλάδα) Εταίρος

NewCo, (Ελλάδα) Εταίρος


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed