Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΚοπή πίτας Τμήματος Αναρρίχησης του Ο. Σ. Σιάτιστας

Κοπή πίτας Τμήματος Αναρρίχησης του Ο. Σ. Σιάτιστας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Κοπή πίτας Τμήματος Αναρρίχησης του Ο. Σ. Σιάτιστας

Την Κυριακή 4/02/2024 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο της πόλης της Σιάτιστας, η κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας.

Η Διοίκηση του Συλλόγου αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της λειτουργίας του Τμήματος και της προσφοράς αυτού στο κοινωνικό σύνολο, καθώς δίνεται η δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό παιδιών να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη εκδήλωση κατά την οποία ανταλλάχθηκαν σε γιορτινό κλίμα ευχές για καλή χρονιά με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Παραβρέθηκαν φυσικά στη γιορτή οι μικροί μας αθλητές, οι γονείς τους, οι προπονητές, τα μέλη της Διοίκησης, φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Η τυχερή αθλήτρια που κέρδισε το φλουρί ήταν η Περπέσα Μαλαματή.

Η Διοίκηση του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας τη συμβολή των προπονητών στην εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, τιμώντας τη διαρκή αφιλοκερδή προσφορά τους, προσέφερε σ’ αυτούς δώρα μικρής, συμβολικής αξίας.

Καλή αναρριχητική χρονιά με πολλές πολλές διακρίσεις.

Φωτογραφίες Μιχαήλ Κατσαώρας.

Σάκης Μπούρτσος


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments