Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνη2ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κοζάνης ''Kozani Youth Fest 2023''

2ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κοζάνης ”Kozani Youth Fest 2023”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Τo Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κοζάνης ”ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” συμμετείχε στο 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κοζάνης ”Kozani Youth Fest 2023”, που πραγματοποιήθηκε από 20 έως και 22 Οκτωβρίου, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Την Εκδήλωση συντόνισε η Οργάνωση Νεολαίας “GO Alive”, στο πλαίσιο εορτασμού του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων.

🧩To Κέντρο Πρόληψης ”ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” συμμετείχε στο τριήμερο φεστιβάλ με ενημερωτικό περίπτερο με στόχο την ενημέρωση των νέων σχετικάμε τις υπηρεσίες που παρέχει το κέντρο. Επιπλέον τα Στελέχη Πρόληψης Λαϊνά Παναγιώτη & Φουργκατσιώτη Αρετή («Πρόγραμμα Υπηρεσιών Πρόληψης», Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία 2014-2020», MIS 5045605)υλοποίησαν βιωματικό εργαστήριο με θέμα την επικοινωνία. Σκοπός του βιωματικού εργαστηρίου αποτέλεσε η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων/ουσών, η ενίσχυσης τους και η προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας μέσω της ανάπτυξης δεξιοτήτων όπως αυτή της επικοινωνίας.

👏Ευχαριστούμε θερμά την GO Alive για την πρόσκληση της στο φεστιβαλ, καθώς και όλους/ες όσουες/ες συμμετείχαν στις δράση μας.

Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Κοζάνης-Ορίζοντες


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments