Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΣυνελήφθη αλλοδαπός, να μεταφέρει με αυτοκίνητο πλήθος κλοπιμαίων εργαλείων με τελικό...

Συνελήφθη αλλοδαπός, να μεταφέρει με αυτοκίνητο πλήθος κλοπιμαίων εργαλείων με τελικό προορισμό τη χώρα της Αλβανίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή πλησίον των ελληνοαλβανικών συνόρων, να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πλήθος κλοπιμαίων εργαλείων με τελικό προορισμό τη χώρα της Αλβανίας

Η συντονισμένη ενέργεια των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, οδήγησε στον εντοπισμό και στη σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εξαγωγής κλεμμένων αντικειμένων,  από τη χώρα μας σε χώρα του εξωτερικού και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε χθες (24-10-2023) το απόγευμα από προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή πλησίον των ελληνοαλβανικών συνόρων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 43χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός του οχήματος πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων και εργαλείων χειρός, την κατοχή των οποίων δε μπόρεσε να δικαιολογήσει, τα όποια και κατασχέθηκαν.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε, ότι τα προαναφερόμενα αντικείμενα είχαν τελικό προορισμό τη χώρα της Αλβανίας, ενώ πολλά από τα κλεμμένα εργαλεία είχαν κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Θεσσαλονίκης και τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν από τον νόμιμο κάτοχό τους, αποδόθηκαν.

Από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας συνεχίζονται οι έρευνες για την προέλευση των λοιπών κατασχεθέντων αντικειμένων, καθώς και το ενδεχόμενο διάπραξης άλλων κλοπών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα ως μέσω τέλεσης εγκλήματος και το χρηματικό ποσό των -430- ευρώ, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments