Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκπαίδευσηΚληροδότημα Χρήστου Μανώλη: Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι του Γυμνασίου Αιανής

Κληροδότημα Χρήστου Μανώλη: Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι του Γυμνασίου Αιανής

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Κληροδότημα Χρήστου Μανώλη: Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι του Γυμνασίου Αιανής

Οι αριστούχοι μαθητές του Γυμνασίου Αιανής τιμήθηκαν σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Ευεργέτη της Ιστορικής Έδρας του Δήμου Κοζάνης,  Χρήστου Μανώλη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Κοινότητας Αιανής.

Στους μαθητές απονεμήθηκαν έπαινοι και χρηματικά βραβεία, που αφορούν στα σχολικά έτη 2015-16, 2016-17, 2017-18, 2018-19, 2019-2020.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης και πρόεδρος του κληροδοτήματος Χρήστου Μανώλη, Γιώργος Φτάκας και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιανής, Αστέριος Βαβλιάρας.

Σημειώνεται, ότι κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κοζάνης πραγματοποίησε αυτοψία σε δύο διαμερίσματα ιδιοκτησίας του κληροδοτήματος στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να προχωρήσουν οι εργασίες συντήρησή τους,  προκειμένου να μισθωθούν και να διασφαλίσουν έσοδα στο κληροδότημα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η έκθεση προσωπικών αντικείμενων του Αιανιώτη ευεργέτη Χρήστου Μανώλη θα μεταφερθεί στον δεύτερο όροφο το κτηρίου όπου φιλοξενείται το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της Λίμνης Πολυφύτου & Ιλαρίωνα.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments