Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Γ. Κασαπίδης: «Με τη δύναμη που θα μας δώσετε θα συνεχίσουμε το...

Γ. Κασαπίδης: «Με τη δύναμη που θα μας δώσετε θα συνεχίσουμε το έργο μας»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Γ. Κασαπίδης: «Με τη δύναμη που θα μας δώσετε θα συνεχίσουμε το έργο μας»

O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου Υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφθηκε, χθες, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, τις Τοπικές Κοινότητες Λευκόβρυσης, Πρωτοχωρίου, Λευκοπηγής, Αγίας Παρασκευής και Αιανής.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», της Π.Ε Κοζάνης ενημέρωσε τους πολίτες για την πορεία των σημαντικών έργων, υποδομών και δράσεων που πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, όπως έργα οδοποιίας, οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, ενεργειακές αναβαθμίσεις και συντηρήσεις δημόσιων κτιρίων και έργα ενίσχυσης πολιτισμού, τουρισμού και αθλητισμού.

Στη συνέχεια ο κ. Κασαπίδης παρουσίασε το σχέδιό του για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, με βασικούς στόχους την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ανάπτυξη της περιοχής, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, τονίζοντας πως: «Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και σχεδιάζουμε τη Δυτική Μακεδονία του 2030, με ολοκληρωμένο πλάνο, με εμπιστοσύνη, τεχνογνωσία, καινοτομία και αξιοπρέπεια».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments