Πινγκ Πονγκ στη Κεντρική Πλατεία Κοζάνης
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Θετική ανταπόκριση είχε η επίδειξη του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε από τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας έπαιξαν πινγκ πονγκ προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους, προτρέποντάς τους να πιάσουν τη ρακέτα και να έρθουν πιο κοντά στο δημοφιλές άθλημα.
Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ υποδέχεται τα παιδιά που θέλουν να μάθουν πινγκ πονγκ, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5.30΄μ.μ.-7.00΄μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των 8ου και 4ου Γυμνασίων Κοζάνης (Μακρυγιάννη και Ακροπόλεως, είσοδος από Ακροπόλεως).
More Stories
Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Συναντήσεις με κατοίκους σε Τ.Κ. του Δήμου Κοζάνης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης κ.Σταύρος Καμπουρίδης μαζί με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους επισκέφτηκε τις παρακάτω κοινότητες: Κοιλα, Καρδιά, Εξοχή, Καρυδίτσα, Άνω κωμη Κρόκο καθώς και τον οικισμό δίπλα στο μοναστήρι (στη περιοχή Κασλά)
«Γιορτάζουμε με την τρίτη ηλικία»: Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 12:00, κεντρική πλατεία Κοζάνης