Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΕνημερωτική τηλεσυνάντηση με θέμα "Διαπίστευση Erasmus 2021-2027" από την ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας...

Ενημερωτική τηλεσυνάντηση με θέμα “Διαπίστευση Erasmus 2021-2027” από την ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας προς τις σχολικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ενημερωτική τηλεσυνάντηση με θέμα “Διαπίστευση Erasmus 2021-2027” από την ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας προς τις σχολικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας.

📌 Την Παρασκευή 15.09.2023 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική τηλεσυνάντηση με θέμα “Διαπίστευση Erasmus 2021-2027” από την ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας προς τις σχολικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας.

♦️Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η υπεύθυνη προώθησης του προγράμματος Erasmus+ της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας, Ευαγγελία Τριανταφύλλου, παρουσίασε τα είδη της διαπίστευσης, τον τρόπο που λειτουργεί και τα οφέλη που αποκομίζουν οι διαπιστευμένοι οργανισμοί. Επίσης, έδωσε πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις γενικές προτεραιότητες του προγράμματος Erasmus+ καθώς και τις συγκεκριμένες προτεραιόττηες ανάλογα με τον τομέα αίτησης διαπίστευσης (Σχολικής Εκπαίδευση, Σπαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση). Τέλος, παρουσίασε τα κριτήρια επιλεξιμότητας και χορήγησης διαπίστευσης καθώς και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι οργανισμοί για την υποβολή της αίτησης. Τέλος, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υποβολή ερωτημάτων από τους συμμετέχοντες.

➡️ Επισημαίνεται ότι οι οργανισμοί που λαμβάνουν διαπίστευση έχουν απλουστευμένη πρόσβαση σε ευκαιρίες χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 1 (ΚΑ1) του προγράμματος Erasmus+ για την περίοδο 2021-2027 στους Τομείς της Σχολικής Εκπαίδευσης, της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

‼️ Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για απονομή Διαπίστευσης: 19.10.2023 (13:00, ώρα Ελλάδας) στη σελίδα

https://webgate.ec.europa.eu/app…/af-ui-opportunities/…

#πδεδυτικήςμακεδονίας#ErasmusPlus#ΙΚΥ#accreditation


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments