Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΞεκινά το έργο ασφαλτοστρώσεων στις Κοινότητες

Ξεκινά το έργο ασφαλτοστρώσεων στις Κοινότητες

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ξεκινά το έργο ασφαλτοστρώσεων στις Κοινότητες

Ξεκινά το έργο ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Κοζάνης στις Κοινότητες, με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.  Η προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών έρχεται σε συνέχεια του έργου ασφαλτοστρώσεων σε 42 οδούς της πόλης της Κοζάνης.

Αναλυτικά, η σύμβαση του έργου «Συντήρηση δημοτικών οδών Κοινοτήτων» υπογράφηκε από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Δεληβάνης ΑΤΕΒΕ», την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, στο Δημαρχείο. Παρόντες στην υπογραφή ήταν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων, Γιώργος Δουγαλής.

Το έργο αφορά στη συντήρηση – ασφαλτόστρωση οδών του δημοτικού οδικού δικτύου, εντός του αστικού ιστού  των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης, στις Δημοτικές Ενότητες Κοζάνης, Αιανής, Ελίμειας, Δημητρίου Υψηλάντη και Ελλησπόντου.  

Σημειώνεται, ότι η συμβατική δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 659.328,05 ευρώ, ενώ ο αρχικός προϋπολογισμός  του έργου ανέρχεται σε 1.240.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση είναι από το ΕΑΠ 2012-2016.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments