Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Προτεραιότητα στον πολίτη: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού

Προτεραιότητα στον πολίτη: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Προτεραιότητα στον πολίτη: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού

Στο επίκεντρο της συζήτησης το θέμα με τα πληρώματα των ΕΚΑΒ

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού πραγματοποίησε σήμερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, Νίκο Γιοβάνη, Βασίλη Γκουλέκα, Κατερίνα Κασιμιάδου, Μαρία Μαντζάρη, Αφροδίτη Μπελονάκη, Γιάννη Νένο, Αφροδίτη Ουζούνη, Στέργιο Φιλιάδη και Νίκο Χατζηκυριακίδη.

Η ομάδα του συνδυασμού συναντήθηκε με την διευθύντρια του Κ.Υ. Άργους Ορεστικού, Μελανία Σαρίδη και εκπροσώπους των εργαζομένων με τους οποίους συζήτησε το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με την κάλυψη των θέσεων στα πληρώματα του ΕΚΑΒ από νοσηλευτές και πάσης φύσεως υγειονομικό προσωπικό. Το προσωπικό παρουσίασε αναλυτικά την κατάσταση, παρέχοντας συγκεκριμένα στοιχεία στον Δήμαρχο, ο οποίος δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των εργαζομένων στους αρμόδιους φορείς.

Παράλληλα, συζητήθηκαν πάγια αιτήματα του Κέντρου Υγείας, ενώ επιβεβαιώθηκε η στήριξη που προσφέρει ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια στο Κ.Υ. Άργους Ορεστικού, παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments