Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, 2026
Νεόνυμφο ζευγάρι σε ρομαντικό σκηνικό με μήνυμα «Προσκλητήρια γάμου».
Ευτυχισμένοι γονείς με το μωρό τους μετά τη βάπτιση – προσκλητήρια βάπτισης
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΗ Μαρία Αντωνίου στην επετειακή εκδήλωση για τα 52 χρόνια από την...

Η Μαρία Αντωνίου στην επετειακή εκδήλωση για τα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Ακολουθήστε μας

17,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,766ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Στην επετειακή εκδήλωση για 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με ομιλητή τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της παράταξης Κυριάκο Μητσοτάκη, παραβρέθηκε η βουλευτής Μαρία Αντωνίου.

Όπως υπογράμμισε η κ. Αντωνίου, «στη μεγάλη γιορτή της παράταξής μας, γιορτάσαμε 52 χρόνια ιστορίας, ευθύνης και μεγάλων εθνικών επιλογών.

Από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι σήμερα, με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μεγάλη λαϊκή παράταξη που εδραίωσε τη Δημοκρατία, έβαλε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και απέδειξε ότι ξέρει να εξελίσσεται και να υπερβαίνει τις διαιρετικές τομές.

Αυτό ανέδειξε και απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: μια παράταξη που ανανεώνεται ‘πέρα και πάνω από τις ταμπέλες’, χωρίς να χάνει την ταυτότητά της. Με ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ‘η χώρα δεν θα γυρίσει πίσω’. Στόχος, μια Ελλάδα πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη.

Για μένα, αυτή η πορεία είναι και προσωπική. Από τα 16 μου χρόνια στην ΟΝΝΕΔ μέχρι σήμερα, μια σχέση ζωής με τη μεγάλη μας πολιτική οικογένεια, τις αρχές, τους αγώνες και τους ανθρώπους της.

52 χρόνια μετά, είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε και αποφασισμένοι για όσα έχουμε ακόμη να κατακτήσουμε.

52 χρόνια Νέα Δημοκρατία.

Με την Ελλάδα και τους Έλληνες πάνω απ’ όλα!»


Σε τέσσερα πανεπιστημιακά μαθήματα το βιβλίο του Πέτρου Πρωτόγερου για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Σε τέσσερα πανεπιστημιακά μαθήματα το βιβλίο του Πέτρου Πρωτόγερου για την Τεχνητή Νοημοσύνη Στον Εύδοξο για το ακαδημαϊκό έτος 2026–2027, σε δύο πανεπιστήμια και τρία...

Smombies: Η επικίνδυνη συνήθεια που έχει γίνει καθημερινότητα

Οι “smombies” είναι οι πεζοί που περπατούν με το βλέμμα κολλημένο στο κινητό, αγνοώντας δρόμους, διαβάσεις και κινδύνους γύρω τους. Ένα φαινόμενο που δείχνει πόσο πολύ έχει αλλάξει η σχέση μας με την οθόνη.

Doomscrolling: Το ατελείωτο σκρολάρισμα στις κακές ειδήσεις που μας εξαντλεί χωρίς να το καταλαβαίνουμε

Ανοίγουμε το κινητό για λίγα λεπτά και καταλήγουμε να σκρολάρουμε ασταμάτητα σε αρνητικές ειδήσεις. Τι είναι το doomscrolling, γιατί μας αγχώνει και πώς μπορούμε να το περιορίσουμε.

Νέα τέλη στα ακίνητα από το 2027; Παραδείγματα για τις πιθανές επιβαρύνσεις

Το σχέδιο νόμου για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης προβλέπει Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης υπέρ των δήμων και δυνατότητα επιβολής Τέλους Περιφερειακής Ανάπτυξης. Παραδείγματα για το τι μπορεί να σημαίνουν οι αλλαγές στην πράξη.

Εναλλακτική ψήφος στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Πώς θα λειτουργήσει στην πράξη

Η εναλλακτική ψήφος είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προβλέψεις του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πώς θα φαίνεται στο ψηφοδέλτιο, πότε θα μετρά και τι σημαίνει δεύτερη προσμέτρηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τέλος εποχής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Αλλάζει ο τρόπος εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών

Αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών προβλέπει ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Στο επίκεντρο βρίσκονται το 42% + 1 ψήφος, η δεύτερη προσμέτρηση, οι εναλλακτικές ψήφοι και η ηλεκτρονική ψήφος.

Η «Παγίδα του Θουκυδίδη»: Πώς μία θεωρία της Αρχαίας Ελλάδας βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο της παγκόσμιας γεωπολιτικής

Η «Παγίδα του Θουκυδίδη», μία θεωρία που γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα πριν από 25 αιώνες, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο μετά τη σημερινή συνάντηση ΗΠΑ και Κίνας.
ΑΠΣ ΙΚΜΑΔΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ακολουθήστε μας:

17,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Most Popular

Recent Comments

Most Popular

Recent Comments