Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά26ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος

26ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου παρέστη σήμερα στο 26ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, με θέμα «Οι Μάχες και οι Αγώνες δεν χαρίζονται, κερδίζονται! Συνεχίζουμε….», που διεξάγεται από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου στην Καστοριά και απηύθυνε χαιρετισμό ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσία της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφίας Βούλτεψη.

Σε σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Μαρία Αντωνίου αναφέρει:

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα και είχα τη χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά μάχη για την προστασία του. Το “θαρσείν” των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος είναι το “σώζειν” πολλών συνανθρώπων μας, πολλών περιουσιών, αλλά και του φυσικού μας περιβάλλοντος. Αποτελεί βασική προτεραιότητα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη -που αποτυπώνεται έμπρακτα στο κυβερνητικό έργο- η χώρα μας να πρωταγωνιστεί στην άμυνα απέναντι στην κλιματική κρίση. Και στην πρώτη γραμμή αυτής της πολυεπίπεδης και συμπαγούς άμυνας, βρίσκονται οι γυναίκες και οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, μαχητές της πρώτης γραμμής, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, χωρίς να δειλιάζουν ποτέ! Τους ευγνωμονούμε βαθιά όλες και όλους για το λειτούργημα που επιτελούν, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας. Είναι το μέλλον της πατρίδας μας, είναι το μέλλον του πλανήτη μας, που μας το “δάνεισαν” οι επόμενες γενιές και οφείλουμε να τους το παραδώσουμε ακέραιο!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments