Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΑνακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του επιμελητηρίου Καστοριάς στο πλαίσιο...

Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του επιμελητηρίου Καστοριάς στο πλαίσιο της πράξης “Ενδυνάμωση δεξιοτήτων Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του επιμελητηρίου Καστοριάς στο πλαίσιο της πράξης “Ενδυνάμωση δεξιοτήτων Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς” ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ (MIS) 6001164

Βάσει του υπ’ αριθ. 16/25-04-2024 πρακτικού συνεδριάσεως της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Καστοριάς και κατόπιν ολοκλήρωσης της εξέτασης από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων, των ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων της από 16.02.2024 Α’   Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποψηφίων για Συμμετοχή στην Πράξη: «Ενδυνάμωση Δεξιοτήτων Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6001164, το Επιμελητήριο Καστοριάς προέβη στη Συγκρότηση των οριστικών Πινάκων (κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη βαθμολογία) των Επιτυχόντων, των Επιλαχόντων και των Απορριπτέων Υποψήφιων Ωφελούμενων.

luxury wedding invitations 1 προσκλητήρια γάμου πολυτελείας

Τα αποτελέσματα έχουν προκύψει βάσει της μοριοδότησής τους σύμφωνα με τις διαθέσιμες θέσεις που αναφέρονται στην σχετική Πρόσκληση (κεφάλαιο 8:  Μοριοδότηση κριτηρίων επιλογής).

Για να δείτε τους Οριστικούς Πίνακες (κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη βαθμολογία) των Επιτυχόντων, των Επιλαχόντων και των Απορριπτέων Υποψήφιων Ωφελούμενων πατήστε εδώ.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments