Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΜε τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Ταχιάο, κατά την επίσκεψή...

Με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Ταχιάο, κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο της σήραγγας της Κλεισούρας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών (αρμόδιο για τις Υποδομές) Νίκο Ταχιάο Νίκος Ταχιάος, κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο της σήραγγας της Κλεισούρας, στην περιοχή της Καστοριάς, όπου έκανε αυτοψία και ενημερώθηκε για την πορεία εξέλιξης των εργασιών κατασκευής του έργου.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα

🎯 Η κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας το σημαντικότερο κομμάτι που εντάσσεται στον οδικό άξονα Καστοριάς-Πτολεμαΐδας, ένα μεγαλόπνοο έργο, ένα όραμα για όλη τη Δυτική Μακεδονία που αποτέλεσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Καστοριάς και της Εορδαίας εδώ και δεκαετίες, προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς. Με την ολοκήρωσή του, θα ενώσει τρεις περιοχές (Καστοριά, Εορδαία, Αμύνταιο) και θα αποτελέσει εφαλτήριο περιφερειακής ανάπτυξης, μειώνοντας παράλληλα τις αποστάσεις και αυξάνοντας οδική ασφάλεια.

👉💯 Για μια ακόμη φορά, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τις ακριτικές περιοχές, στρέφοντας την προσοχή τους σε εκείνες οι οποίες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη σημαντικών έργων υποδομής, ώστε πράγματι να τονωθεί η κοινωνική συνοχή και να επιτευχθεί η περιφερειακή ανάπτυξη.

Μαρία Αντωνίου


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments