Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά“H επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με το έργο του φράγματος του Νεστορίου...

“H επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με το έργο του φράγματος του Νεστορίου βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές μου”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

“H επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με το έργο του φράγματος  του Νεστορίου βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές μου”

Ακόμη μία ρύθμιση, η τρίτη κατά σειρά, που επιλύει ένα σημαντικό ζήτημα για την Καστοριά, κατατέθηκε σε συγκεκριμένο άρθρο του Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ρυθμίζει το ζήτημα της άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο έργο του φράγματος Νεστορίου.

Η σχετική ρύθμιση είναι αποτέλεσμα μιας σειράς συντονισμένων ενεργειών και συναντήσεων εργασίας της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρο Σκυλακάκη και με την αρμόδια Υφυπουργό Αλεξάνδρα Σδούκου, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη.

Η Μαρία Αντωνίου σε σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: “η επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με το έργο του φράγματος του Νεστορίου βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές μου ως βουλευτή Καστοριάς, καθώς συμβάλλουν καθοριστικά στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μου. Η πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Ν.Δ. έχει επίκεντρο τον πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό, στον οποίο η ακριτική μας Καστοριά έχει το δικό της διακριτό ρόλο και μερίδιο, με μοναδικό κριτήριο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της, των συμπολιτών μου”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments