Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΟ Δήμος Άργους Ορεστικού συμμετέχει στη Μουσική Άνοιξη 2024

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού συμμετέχει στη Μουσική Άνοιξη 2024

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού συμμετέχει στη Μουσική Άνοιξη 2024

Στην καλλιτεχνική συνάντηση Μουσικών Σχολείων «Μουσική Άνοιξη: Δοξάτος, Μουσικά Σύνολα στα Αρχοντικά της Καστοριάς» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Απριλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συμμετέχει ο Δήμος Άργους Ορεστικού.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ τα Μουσικά Σχολεία θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα δικά τους Μουσικά Σύνολα σε ελεύθερη επιλογή ρεπερτορίου, να διδαχθούν από έμπειρους μουσικούς μέσω σεμιναριακών μαθημάτων (workshops και masterclasses ατομικών οργάνων) και να έρθουν σε επαφή με άλλα Μουσικά Σχολεία της επικράτειας.

Μια από τις εκδηλώσεις της Παρασκευής 19 Απριλίου είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης στις 17:30 και περιλαμβάνει συναυλία των Μουσικών Συνόλων των παρακάτω σχολείων:

  • 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου
  • Μουσικό Σχολείο Βέροιας
  • Μουσικό Σχολείο Λευκάδας
  • Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
  • Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει νέα ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου στις 19:00 με την τελική Συναυλία Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments