Ανοίγοντας τη συζήτηση. Ο HIV δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση
Στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς, και η Φεμινιστική Συλλογικότητα του Άργους Ορεστικού “Δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση”, θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση με προσκεκλημένο το σύλλογο οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή».
Η εκδήλωση με τίτλο: Ανοίγοντας τη συζήτηση. Ο HIV δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16.30 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.
Στόχος είναι η ενημέρωση και η ενθάρρυνση της κοινότητας ώστε να προωθηθεί η εξέταση για τον HIV, τις Ηπατίτιδες Β & C και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, μέσω της ευαισθητοποίησης του κοινού για τα οφέλη της έγκαιρης εξέτασης των εν λόγω νοσημάτων.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ, καθώς του Εργαστηρίου Κοινωνικών και Μεταναστευτικών σπουδών.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Καστοριάς παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και πληροφόρησης. Νέες Εργατικές Κατοικίες, 2467022122, counsellingwomenkastoria@gmail.gom
More Stories
“Επίσκεψη της αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης στις ΣΜΕΑΕ Καστοριάς. ”
Η Josephine στη Μαγική Λιμνοπολιτεία!
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς σας προσκαλεί σε μία γνωριμία με την συγγραφέα Βερόνικα Αποστόλου – Παμπουκίδη & το βιβλίο της “η μικρή νεράιδα με το σπασμένο φτερό” την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 17.00