Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Ο Υπουργός Επικρατείας Μ. Βορίδης από την Καστοριά – «Στις 8 Οκτωβρίου...

Ο Υπουργός Επικρατείας Μ. Βορίδης από την Καστοριά – «Στις 8 Οκτωβρίου ο Γιώργος Κασαπίδης και ο συνδυασμός του θα είναι οι νικητές των εκλογών»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ο Υπουργός Επικρατείας Μ. Βορίδης από την Καστοριά – «Στις 8 Οκτωβρίου ο Γιώργος Κασαπίδης και ο συνδυασμός του θα είναι οι νικητές των εκλογών»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις περιοδείες του στην Δυτική Μακεδονία ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης, μεταφέροντας παντού το μήνυμα της επερχόμενης μεγάλης νίκης του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας».

Παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, της Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Αντωνίου και των Υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» της Π.Ε. Καστοριάς, ο κ. Κασαπίδης, συναντήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2023, με εκπροσώπους της ΓΕΟΚ και του Αγροτικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού, όπου συνομίλησε και αναφέρθηκε στα εμβληματικά έργα υποδομών που αλλάζουν τον πρωτογενή τομέα της Περιφέρεια

Ταυτόχρονα συναντήθηκαν με τα Διοικητικά Συμβούλια του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς, του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς, της  Ομοσπονδίας Γούνας και του Συλλόγου Ελλήνων Γουνοποιών.

Συνομιλώντας με τους εκπροσώπους του Κλάδου της Γούνας ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως: «Η Περιφερειακή Αρχή στέκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών και των εργαζομένων του κλάδου με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα ώστε ενωμένοι να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούνται».

Το μεσημέρι ο κ. Κασαπίδης μαζί με τον Υπουργό Επικρατείας, περπάτησαν στην παραλία της Καστοριάς, μπήκαν σε καταστήματα και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και καταναλωτές.

Παράλληλα ο κ. Κασαπίδης μίλησε για το πρόγραμμα του συνδυασμού που αφορά την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ανάπτυξη της περιοχής, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Βορίδης, η Βουλευτής κ. Αντωνίου, υποψήφιοι του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» και κομματικά στελέχη συμμετείχαν στη διευρυμένη σύσκεψη της Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς με κεντρικό θέμα συζήτησης την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Επικρατείας κ. Βορίδης έστειλε ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις δηλώνοντας πως: «Στις 8 Οκτωβρίου ο Γιώργος Κασαπίδης και ο συνδυασμός του, θα είναι οι νικητές των εκλογών για να γίνουν πράξη τα πράγματα που έχουν σχεδιαστεί για την περιοχή».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments