Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Σε αυτές τις εκλογές, ας ενωθούμε ως κοινωνία για να επιλέξουμε τον...

Σε αυτές τις εκλογές, ας ενωθούμε ως κοινωνία για να επιλέξουμε τον καλύτερο δρόμο για το μέλλον μας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Σε αυτές τις εκλογές, ας ενωθούμε ως κοινωνία για να επιλέξουμε τον καλύτερο δρόμο για το μέλλον μας

Στην Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Περιφέρεια, με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για την πορεία των σημαντικών έργων, υποδομών και δράσεων που πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, αλλά και να ακούσει τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», της Π.Ε Καστοριάς, το πρωί επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας, το ΚΕΠ, το Κέντρο Κοινότητας Καστοριάς, το ΚΑΠΗ, την λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα.

Το απόγευμα παρέστη στην τελετή αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, όπου τον υποδέχτηκαν με μια αυθόρμητη και συγκινητική παρουσία πλήθος φίλων της παράταξης.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας της Εταιρίας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – ΔΑΔ Ν. Καστοριάς. Στο Κέντρο Ημέρας ο Γιώργος Κασαπίδης εξέφρασε την στήριξή του για την δημιουργία νέων δομών της Εταιρίας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό, ώστε να ενδυναμωθεί το έργο που επιτελείται τόσο από τους ειδικούς του κέντρου όσο και από τους γονείς και τα παιδιά.

Το απόγευμα ο κ. Κασαπίδης επισκέφθηκε την εμποροπανήγυρη στο Άργος Ορεστικό, σημειώνοντας πως η Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού κρατάει όλα τα παραδοσιακά στοιχεία και συγχρόνως γοητεύει τους επισκέπτες ενω ταυτόχρονα τονώνει την οικονομία της περιοχής και ενισχύει το εισόδημα των επαγγελματιών.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments