Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΟ Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων <> με έδρα τη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε και φέτος...

Ο Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων <<ο Αγιος Μάρκος>> με έδρα τη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε και φέτος στη κεντρική πλατεία της Κλεισούρας, το παραδοσιακό αντάμωμα των Απανταχού Κλεισουριέων.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ο Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων <<ο Αγιος Μάρκος>> με έδρα τη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε και φέτος στη κεντρική πλατεία της Κλεισούρας, το παραδοσιακό αντάμωμα των Απανταχού Κλεισουριέων,

Ο Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων <<ο Αγιος Μάρκος>> με έδρα τη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε και φέτος στη κεντρική πλατεία της Κλεισούρας, το παραδοσιακό αντάμωμα των Απανταχού Κλεισουριέων, αποδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά το έργο του στην προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η επιτυχία αυτού του γεγονότος αποτελεί αναγνώριση της σημαντικής εργασίας που κάνει ο σύλλογος στο να συγκεντρώνει και να συνδέει τους Κλεισουριείς και να προάγει την ενότητα και τον πολιτισμό μας .

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο, στο να πραγματοποιηθεί η φετινή εκδήλωση του Αναταμώματος. Η παρουσία όλων εσάς, έκανε αυτή την εκδήλωση ξεχωριστή και αξέχαστη. Ιδιαιτέρως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα νέα άτομα της Κλεισούρας που συμμετείχαν στο χορευτικό μας συγκρότημα, προσφέροντας τον χρόνο και την ενέργειά τους για να δημιουργήσουν μαζί μας αυτήν την υπέροχη εμπειρία. Τα φώτα της προσοχής δικαίως έστραφαν προς το χορευτικό συγκρότημα, που απαρτίζονταν αποκλειστικά από τα νέα παιδία της Κλεισούρας .Οι νέοι και νέες Κλεισουριώτες/ισες, που διατηρούν και εκτελούν τους παραδοσιακούς χορούς μας, ενισχύουν την συνείδηση της κληρονομιάς μας και διασφαλίζουν ότι ο πολιτισμός και οι παραδόσεις μας θα παραμείνουν ζωντανά και ενεργά και στις επόμενες γενιές. Η συμμετοχή σας προσέδωσε νέα λάμψη και δυναμική στην εκδήλωση μας και σας είμαστε ευγνώμοντες για αυτό.

Στην εκδηλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Καστοριάς κ Μαριά Αντωνίου την οποία ευχαριστούμε θερμά, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ Ιωάννης Κορεντσίδης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κλεισούρας κ Ιωάννης Γκόγκας.

Τέλος ευχαριστούμε για την επιμέλεια φωτογραφίας τον Ιωαννης Ραπκος Giannis Rapkos


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments