Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Ιωάννα Σακαλή "Βιογραφικό" | Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Καστοριάς

Ιωάννα Σακαλή “Βιογραφικό” | Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Καστοριάς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ιωάννα Σακαλή “Βιογραφικό” | Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Καστοριάς

Ιωάννα Σακαλή “Βιογραφικό” | Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Καστοριάς

Ιωάννα Σακαλή "Βιογραφικό" | Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Καστοριάς

Γεννήθηκα το 1977 στη Καστοριά, μεγάλωσα και  κατοικώ στους Μανιάκους. Κατάγομαι από τη Ζούζουλη Καστοριάς και το Δίλοφο Κοζάνης.

Είμαι παντρεμένη με τον Γρηγόρη Ψωμαδάκη και έχουμε 2 παιδιά.

Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Καστοριάς και σπούδασα στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Κατέχω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα της Νομικής Σχολής  του  Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδίκευση «Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτική Επιστήμη». Γνωρίζω  Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά. 

Από το 2002 έως και το 2006 εργάστηκα ως Δικηγόρος Θεσσαλονίκης και Καστοριάς. Το 2006 κατόπιν γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ διορίστηκα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, στην Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας, Τμήμα Διοικ. Οικον. Ν. Καστοριάς όπου εργάζομαι μέχρι και σήμερα.

Αντικείμενου της εργασίας μου είναι ο έλεγχος νομιμότητας των αποφάσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α ’Βαθμού και των ΝΠΔΔ (Δήμοι της ΠΕ Καστοριάς).

Από το 2008 διδάσκω στο ΕΚΔΔΑ – Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ως εισηγήτρια, με αντικείμενο νομικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημοσίου γενικότερα. Από το 2003 εργάζομαι ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και έχω διδάξει Συνταγματικό Δίκαιο στη Δημοτική Σχολή Αστυνομίας Πτολεμαΐδας.

Ως ενεργό μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Μανιάκων, ανέκαθεν είχα και έχω ενεργή παρουσία στα κοινά, καθώς υπήρξα ιδρυτικό μέλος-Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού Μανιάκων, συμμετείχα στο ΔΣ του Συλλόγου Ζουζουλιώτων, και σήμερα ως Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου  & Νηπιαγωγείου Μανιάκων.

Έχοντας αποκομίσει πολυετή εμπειρία από την εργασία μου, σε συνδυασμό με την γνώση λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης, στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ενώνω τις δυνάμεις μου με τον ανεξάρτητο Συνδυασμό Μπροστά Μαζί του υποψήφιου Δημάρχου Άκη Τσούκα.

Ενός δυναμικού και επιτυχημένου επιχειρηματία, με ανιδιοτελείς σκοπούς και μοναδικό στόχο και όραμα το Σύγχρονο Δήμο Καστοριάς. Ενώνω τις δυνάμεις μου και μετέχω σε μία ομάδα που κανείς δεν περισσεύει και όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να πάμε τον Δήμο ΜΠΡΟΣΤΑ.

Αποτελεί προσωπικό στοίχημα για μένα, ο Δήμος μας να αποκτήσει την αίγλη που του αξίζει και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και προσφοράς διατίθεμαι να αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας, για ένα προοδευτικό, ανθρώπινο, σύγχρονο και προσβάσιμο Δήμο Καστοριάς.

Για ένα Δήμο Καστοριάς που θα πρυτανεύει η αρχή της νομιμότητας, της ισότητας, της διαφάνειας και της λογοδοσίας.

Διεκδικώ την ψήφο σας για ένα δυνατό Δήμο Καστοριάς.

Ένας Δήμος για όλους τους Δημότες.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments