Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το τοπικό συμβούλιο του δήμου Καστοριάς με...

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το τοπικό συμβούλιο του δήμου Καστοριάς με τον συνδυασμό “Ώρα για δουλειά”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το τοπικό συμβούλιο του δήμου Καστοριάς με τον συνδυασμό “Ώρα για δουλειά”

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες μου. Με αυτή την ανάρτηση ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το τοπικό συμβούλιο του δήμου Καστοριάς με τον συνδυασμό

“Ώρα για δουλειά”

Έχω την τιμή να συμμετέχω στον συνδυασμό που απέδειξε με επικεφαλή τον Δήμαρχο μας, τον κύριο Γιάννη Κορεντσίδη, οτι μπορεί να πάει την Καστοριά μας σε όλα τα επίπεδα πολύ πιο πανω από εκεί που βρισκόταν, υλοποιώντας το πρόγραμμα του παρά τις δυσκολίες όπως αυτό της πανδημίας. Σε έναν συνδυασμό έμπειρο, εργατικό με αξιόλογες νέες προσθήκες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους με προσφορά στον τόπο και όρεξη για δουλειά.

Όσο για εμένα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Καστοριάς σε έναν ευλογημένο τόπο που αγαπώ για τον οποίο θέλω να είμαι περήφανος. Η ιδιότητα και η εμπειρία μου στον χώρο του τουρισμού όπως καταδεικνύεται μέσα από την ενασχόληση μου στην τουριστική επιχείρηση του δήμου και ειδικότερα στο Σπήλαιο του Δράκου με πολύ θετικά σχόλια από τους επισκέπτες του, την δημιουργία και την διαχείριση τουριστικού blog για την Καστοριά το οποίο περιέχει άρθρα και βίντεο προωθώντας όλο το τουριστικό προϊόν της περιοχής, καθώς και η εργασία μου σε 5* κορυφαίους και βραβευμένους ξενοδοχειακούς ομίλους της Μυκόνου και Σαντορίνης, είναι τα εφόδια που μου δίνουν την ώθηση ώστε να συνεχίσω να προσφέρω για αυτή την πόλη που νοιάζομαι και αγαπώ με ιδέες και όραμα για ένα δυνατό τοπικό συμβούλιο της Καστοριάς.

Για να γίνει πράξη η αγάπη μου, ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογες. Να τονίσω ότι μπορούν να με στηρίξουν μόνο όσοι ψηφίζουν στην πόλη καθώς στον Απόσκεπο και Κεφαλάρι.

Με εκτίμηση

Κεχαγιάς Δημήτριος

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Καστοριάς


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments