Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΥπογράφτηκε η σύμβαση για την αναβάθμιση και ολοκλήρωση του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου Πρεσπών

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αναβάθμιση και ολοκλήρωση του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου Πρεσπών

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αναβάθμιση και ολοκλήρωση του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου Πρεσπών

Υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου της αναβάθμισης και ολοκλήρωσης της κατασκευής του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου με την εταιρεία Εγνατία ΑΤΕΒΕ που μειοδότησε στον σχετικό διαγωνισμό.

Το έργο, προϋπολογισμού 315.000€ αφορά ουσιαστικά την ολοκλήρωση του ανοιχτού σταδίου που παραμένει ημιτελές από το 2004 καθώς και την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου.

Το έργο περιλαμβάνει, την αποπεράτωση των εξεδρών του ανοικτού σταδίου την κατασκευή γυμναστηρίου, αποδυτηρίων και υποστηρικτικών χώρων κάτω από αυτές καθώς και την τοποθέτηση καθισμάτων ενώ ταυτόχρονα θα διασφαλίζεται η πρόσβαση ΑΜΕΑ στις εγκαταστάσεις. Περιλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση νέου ξύλινου δαπέδου (παρκέ) στο κλειστό στάδιο.

Ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά:

Είναι μεγάλη μου χαρά που επιτέλους είμαστε πλέον σε θέση να υλοποιήσουμε αυτό το έργο που ήταν από τα πρώτα που μελετήσαμε κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας μας.

Τώρα  το στοίχημα για το Δήμο μας είναι, σε συνεργασία με τον ανάδοχο, να ολοκληρωθούν σύντομα τα έργα ώστε, με το που θα επιτραπούν οι αθλητικές δραστηριότητες, οι αναβαθμισμένες πλέον εγκαταστάσεις του Πατουλίδειου να είναι στη διάθεση των  αθλητικών συλλόγων και των πολιτών για άθληση και ψυχαγωγία.  

Ελπίζουμε πως με το έργο αυτό θα δοθεί  το έναυσμα για την ενασχόληση με τον αθλητισμό σε δημότες όλων των ηλικιών, καθώς θα υπάρχει δυνατότητα εκγύμνασης σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα να διοργανωθούν  αθλητικά γεγονότα στο Στάδιο, που σε συνδυασμό με τις άλλες παρεμβάσεις που σχεδιάζονται στην περιοχή του αθλητικού κέντρου, θα συμβάλει περαιτέρω στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας».

Διαβάστε εδώ περισσότερα νέα που αφορούν τη Δυτική Μακεδονία


Στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο…

Αναφορά της Ολυμπίας Τελιγιορίδου με θέμα: «Διαμαρτυρία πληγέντων αγροτών του Δ.Δ. Μεταμόρφωσης Καστοριάς, για τα χαμηλά ποσοστά αποζημιώσεων από τις χαλαζοπτώσεις Ιουλίου – Αυγούστου»

Μεταμόρφωσης Καστοριάς ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ Βουλευτής Π.Ε. Καστοριάς – ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Καστοριά, 28-1-2021 Αναφορά…


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments