Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΣτον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει οριστεί Τοποτηρητής της χηρευούσης θέσης της Μητροπόλεως Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο που επιτελούσε επί σειρά ετών ο αξιοσέβαστος Ποιμενάρχης μας, κυρός Σεραφείμ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα έργα θρησκευτικού περιεχομένου που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή, αλλά και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον. Τέλος,  ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο κ. Δαβίδ να έχει υγεία και δύναμη να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του.

Ο Σεβασμιώτατος, από την πλευρά του, έδωσε τις ευχές και  τις ευλογίες του στον Αντιπεριφερειάρχη, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων.

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει οριστεί Τοποτηρητής της χηρευούσης θέσης της Μητροπόλεως Καστοριά Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο που επιτελούσε επί σειρά ετών ο αξιοσέβαστος Ποιμενάρχης μας, κυρός Σεραφείμ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα έργα θρησκευτικού περιεχομένου που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή, αλλά και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον. Τέλος, ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο κ. Δαβίδ να έχει υγεία και δύναμη να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Ο Σεβασμιώτατος, από την πλευρά του, έδωσε τις ευχές και τις ευλογίες του στον Αντιπεριφερειάρχη, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments