Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαTo 3o JIVE Roadshow ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Ελλάδα, με τελευταία...

To 3o JIVE Roadshow ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Ελλάδα, με τελευταία στάση την Πάτρα.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

To 3o JIVE Roadshow ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Ελλάδα, με τελευταία στάση την Πάτρα.

🚌Την Τετάρτη 5 Ιουνίου το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας παρευρέθηκε στο Νέο Λιμάνι Πατρών για την ολοκλήρωση του 3ου JIVE Roadshow, όπου πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου σχετικά με την άφιξη του λεωφορείου υδρογόνου στην Πάτρα, κατά την οποία παρουσιάστηκε, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η λειτουργία του λεωφορείου και συζητήθηκαν τα οφέλη χρήσης του υδρογόνου ως καθαρή πηγή ενέργειας για τις οδικές μεταφορές.

Μπορεί να είναι εικόνα τρόλεϊ και κείμενο

✅Στη συνέχεια, διοργανώθηκε το ECOFORUM 2024, “Ενέργεια, Πράσινη Καινοτομία & Βιώσιμη Ανάπτυξη: Δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον”, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ειδικότερα, το CluBE εκπροσώπησε ο κ. Lampropoulos Thanasis, ο οποίος συμμετείχε στη συζήτηση με τίτλο “Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα & Ενέργεια”, όπου παρουσίασε το ταξίδι του λεωφορείου υδρογόνου στη χώρα μας, με έμφαση στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με την ευρύτερη διάδοση των τεχνολογιών υδρογόνου, με απώτερο στόχο την αποδοχή και υιοθέτηση των πράσινων μεταφορών και της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που μελετούν και πλήθος

📍Με τελευταίο σταθμό του στην Ελλάδα την Πάτρα, το λεωφορείο συνεχίζει το ταξίδι του στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

🙏🏼Ευχαριστούμε θερμά την κα. Αλεξοπούλου Χριστίνα, Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Αχαΐας για την συμβολή της, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας, ενισχύοντας την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού. Η συνεργασία και η συμμετοχή σας ενδυναμώνουν το όραμά μας για ένα βιώσιμο και πράσινο μέλλον.

#FuelCellBus#CleanHydrogenPartnership#JIVERoadshow#CleanEnergyMobility#HydrogenInnovation#SustainableTransport#GreenHydrogen#HydrogenBus#CleanTransportation#RenewableEnergy#HydrogenTechnology


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments