Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΘα ήθελα να σας ζητήσω να μας στείλετε, αν είναι εφικτό, κάποια...

Θα ήθελα να σας ζητήσω να μας στείλετε, αν είναι εφικτό, κάποια παραμύθια ή διάφορα βιβλία, ώστε να εμπλουτίσουμε την βιβλιοθήκη μας.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Θα ήθελα να σας ζητήσω να μας στείλετε, αν είναι εφικτό, κάποια παραμύθια ή διάφορα βιβλία, ώστε να εμπλουτίσουμε την βιβλιοθήκη μας.

Σήμερα θα ευχηθούμε ο τελευταίος μήνας του χειμώνα να είναι αυτός που θα πάρει μακριά του ότι μας ταλαιπωρεί,μας κουράζει,μας στεναχωρεί,μας πληγώνει…και που θα μας φέρει σιγά σιγά την απόλαυση,την ευχαρίστηση,την φροντίδα,την ελπίδα μα και την άνοιξη στις καρδιές μας!!

Κάπως έτσι θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας και να κάνουμε ένα ακόμη σχολείο και τους 7 μαθητές του, να γεμίσει χαρά, φαντασία, συντροφιά, γνώση, δημιουργική απασχόληση και όλα αυτά που μπορεί να χαρίσει ένα παιδικό βιβλίο όταν βρεθεί σε παιδικά χέρια!

Εύχομαι το μήνυμα της δασκάλας να σας πείσει πως έστω κι ένα παραμύθι από τον καθένα μας θα καταφέρει να γεμίσει όχι μόνο την βιβλιοθήκη του σχολείου αλλά και τον χρόνο και την ψυχή των μικρών μαθητών!

Τα στοιχεία του σχολείου για αποστολές των δωρεών σας στα σχόλια!!!

Κοινοποιήστε ελεύθερα 😊

Εδώ και χρόνια, είμαι νηπιαγωγός στο νηπιαγωγείο Ν. Οικισμού Κορεστίων Καστοριάς.

Είναι ένα νηπιαγωγείο στην άκρη του νομού, πολύ κοντά στα σύνορα με την Αλβανία.

Είναι μία πανέμορφη και ανεκμετάλλευτη περιοχή με τα πανέμορφα πλίνθινα σπίτια που έχουν γίνει σκηνικό για πολλές ταινίες.

Έχει πολλές φυσικές ομορφιές, όμορφες γωνιές και πολύ ζεστούς ανθρώπους, που ασχολούνται με την γεωργία και την κτηνοτροφία.

Τα παιδιά εδώ έχουν περιορισμένες δυνατότητες για επισκέψεις και άλλα ερεθίσματα, λόγω απόστασης ( τα παιδιά ήδη μετακινούνται γύρω στα 10 χλμ. από τα γύρω χωριά για το σχολείο) και για οικονομικούς λόγους και επαγγελματικούς των γονέων .

Έτσι θα ήθελα να σας ζητήσω να μας στείλετε, αν είναι εφικτό, κάποια παραμύθια ή διάφορα βιβλία, ώστε να εμπλουτίσουμε την βιβλιοθήκη μας.

Σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων και φυσικά θέλω να σας συγχαρώ για όσα προσφέρετε μέχρι σήμερα.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments