enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, οι συνεργάτες/ιδες του Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ - Active Youths OENEF - Europe Direct Western Macedonia - Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν στο youth center.

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, οι συνεργάτες/ιδες του Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ – Active Youths OENEF – Europe Direct Western Macedonia – Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν στο youth center.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, οι συνεργάτες/ιδες του Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ – Active Youths OENEF – Europe Direct Western Macedonia – Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν στο youth center.

ην Τρίτη 🗓 31 Οκτωβρίου 2023, οι συνεργάτες/ιδες του Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ – Active Youths OENEFEurope Direct Western Macedonia – Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκαν στο youth center του Ομίλου, 25 μαθητές/τριες και 2 εκπαιδευτικούς του Σχολείο Πρέσβης του Ε.Κ. 2ο ΓΕΛ Φλώρινας, με σκοπό να ενημερωθούν για την καμπάνια “TIME TO MOVE” και το όραμα του Δικτύου Eurodesk Greece.

Κατά την επίσκεψη τους στην έδρα του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, η συνεργάτης του ED Δυτικής Μακεδονίας, Ελένη Κωνσταντίνου, ενημέρωσε τους μαθητές/τριες αναφορικά με:

✅Τα προγράμματα νεολαίας που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πώς οι νέοι μπορούν να αδράξουν τις ευκαιρίες κινητικότητας για εκπαίδευση, εθελοντισμό και πρακτική άσκηση στο εξωτερικό.

✅Τις αξίες, πολιτικές και προτεραιότητες της ΕΕ, αλλά και για την ενημερωτική καμπάνια “ Time to Move ” του Eurodesk.

✅Την σημαντική εμπειρία του φορέα μέσα από ένα σύντομο ιστορικό των δράσεων και πρωτοβουλιών που έχει υλοποιήσει ο ΟΕΝΕΦ μέσω του Erasmus+.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την διαδικτυακή εφαρμογή actionbound 📱, ένα δια δραστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού 💎 και να μάθουν παίζοντας και διασκεδάζοντας, για τις πολιτικές, προγράμματα της ΕΕ αλλά παράλληλα και για τις πρωτοβουλίες και δράσεις του Δικτύου Eurodesk.

Ευχαριστούμε θερμά 🙏όλους τους μαθητές και μαθήτριες για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική επίσκεψη. Επιπροσθέτως, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις συντονίστριες εκπαιδευτικούς του Σχολείο Πρέσβης του Ε.Κ. 2ο ΓΕΛ Φλώρινας κ. Zafir Meli και κ. τουλα νικολαου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

#activeyouths#oenef#EDWesternMacedonia#TimetoMove2023#Eurodesk#ErasmusPlus#EuropeanSolidarityCorps


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed