Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΝέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξελέγη παμψηφεί ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων -...

Νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξελέγη παμψηφεί ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξελέγη παμψηφεί ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Λ. Κυρίζογλου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Θα στηρίξουμε τον αγώνα μας στην ενότητά μας, τον διάλογο, τη συνεργασία για καλύτερη Δημοκρατία με περισσότερη Αυτοδιοίκηση

Νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξελέγη σήμερα παμψηφεί ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και μέχρι τώρα Α΄ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στην ειδική σημερινή συνεδρίαση εξέλεξε το νέο πρόεδρο μετά την παραίτηση του Δημήτρη Παπαστεργίου και υπουργοποίησή του στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου ήταν ο Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος εξελέγη με μυστική ψηφοφορία, συγκεντρώνοντας το σύνολο των ψήφων των 29 παρόντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Επίσης κατά τη σημερινή συνεδρίαση εξελέγησαν ο Δημήτρης Κάρναβος Δήμαρχος Καλλιθέας, στη θέση του Α΄ Αντιπρόεδρου και ο Κωνσταντίνος Κουκάς Δήμαρχος Μυκόνου στη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ.

Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του τονίζοντας πως και από τη νέα του θέση θα στηρίξει την Αυτοδιοίκηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:↩️

bit.ly/3NELNGt


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments