Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2026
Συνεργασία ΔΕΗ - νέο υλικό - myHomeOnline
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνη«Το Λιάπειο Κολυμβητήριο ανήκει σε όλους και δεν είναι τσιφλίκι κανενός»

«Το Λιάπειο Κολυμβητήριο ανήκει σε όλους και δεν είναι τσιφλίκι κανενός»

Ακολουθήστε μας

17,771ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,726ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Ορισμένοι δεν μπορούν ακόμη να κατανοήσουν ότι οι αθλητικές δομές του Δήμου Κοζάνης είναι προσβάσιμες σε κάθε πολίτη και όχι μεμονωμένα σε ένα σωματείο. Για τη Δημοτική μας Αρχή, νοοτροπίες και συμπεριφορές που πληγώνουν το κοινωνικό μας σύνολο, όπως οι διακρίσεις, οι διαιρέσεις και οι αποκλεισμοί, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

Το Λιάπειο Κολυμβητήριο ανήκει σε όλους και δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Γεγονός που πρέπει να γίνει αντιληπτό από τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης, μετά και τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε.

Δυστυχώς, ο κ. Καραγιαννάκης επιδιώκει με το «έτσι θέλω» να επιβάλλει το πρόγραμμα λειτουργίας του Κολυμβητηρίου, προσπαθώντας επί της ουσίας να απομακρύνει τεχνηέντως, όποιον άλλο σύλλογο από τη δομή του Λιάπειου. Μάλιστα, με περίσσιο θράσος, αποσκοπεί, άκουσον άκουσον, να ορίσει αυτός την κατανομή των ωρών, αυτοανακηρρύσοντας τον εαυτό του αυτόκλητο Προϊστάμενο!

Παράλληλα, η Διεύθυνση Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Κοζάνης αν και παραχώρησε τις πέντε από τις έξι διαδρομές της πισίνας στην Κολυμβητική Ένωση, ο Πρόεδρος της ΚΕΚ ήθελε επιτακτικά και τις έξι, αποκλείοντας με αυτό τον τρόπο οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Γι’ αυτό τώρα εκτοξεύει ασυναρτησίες περί «σκανδάλων» και «χατιριών». Γιατί ξεβολεύεται!

Επαναλαμβάνουμε ότι η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη, θα συνεχίσει να προασπίζεται με όποιο κόστος, το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε συνδημότη μας, στην ελεύθερη και απρόσκοπτη χρήση των αθλητικών  εγκαταστάσεων σε όλο το εύρος του Δήμου Κοζάνης, κατά τρόπο δίκαιο, ισότιμο και ισορροπημένο.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα ανεχθούμε διχαστικές τακτικές, σαν αυτή του κ. Καραγιαννάκη, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τις αξίες που διέπουν το «ευ αγωνίζεσθαι». Οι αρχές της ισότητας και της ισονομίας θα εφαρμοστούν αδιαπραγμάτευτα προς όφελος όλων, βάζοντας φρένο σε μονοπωλιακές λογικές.

Κλείνοντας, σεβόμενοι παιδιά και γονείς, θα διασφαλίσουμε ως Δήμος Κοζάνης το δικαίωμα όλων των κολυμβητών, τόσο της ΚΕΚ όσο και άλλων σωματείων, να απολαύσουν ανεμπόδιστα το δικαίωμα της πρόσβασής τους, στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις του Λιάπειου.


Smombies: Η επικίνδυνη συνήθεια που έχει γίνει καθημερινότητα

Οι “smombies” είναι οι πεζοί που περπατούν με το βλέμμα κολλημένο στο κινητό, αγνοώντας δρόμους, διαβάσεις και κινδύνους γύρω τους. Ένα φαινόμενο που δείχνει πόσο πολύ έχει αλλάξει η σχέση μας με την οθόνη.

Doomscrolling: Το ατελείωτο σκρολάρισμα στις κακές ειδήσεις που μας εξαντλεί χωρίς να το καταλαβαίνουμε

Ανοίγουμε το κινητό για λίγα λεπτά και καταλήγουμε να σκρολάρουμε ασταμάτητα σε αρνητικές ειδήσεις. Τι είναι το doomscrolling, γιατί μας αγχώνει και πώς μπορούμε να το περιορίσουμε.

Νέα τέλη στα ακίνητα από το 2027; Παραδείγματα για τις πιθανές επιβαρύνσεις

Το σχέδιο νόμου για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης προβλέπει Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης υπέρ των δήμων και δυνατότητα επιβολής Τέλους Περιφερειακής Ανάπτυξης. Παραδείγματα για το τι μπορεί να σημαίνουν οι αλλαγές στην πράξη.

Εναλλακτική ψήφος στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Πώς θα λειτουργήσει στην πράξη

Η εναλλακτική ψήφος είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προβλέψεις του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πώς θα φαίνεται στο ψηφοδέλτιο, πότε θα μετρά και τι σημαίνει δεύτερη προσμέτρηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τέλος εποχής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Αλλάζει ο τρόπος εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών

Αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών προβλέπει ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Στο επίκεντρο βρίσκονται το 42% + 1 ψήφος, η δεύτερη προσμέτρηση, οι εναλλακτικές ψήφοι και η ηλεκτρονική ψήφος.

Η «Παγίδα του Θουκυδίδη»: Πώς μία θεωρία της Αρχαίας Ελλάδας βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο της παγκόσμιας γεωπολιτικής

Η «Παγίδα του Θουκυδίδη», μία θεωρία που γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα πριν από 25 αιώνες, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο μετά τη σημερινή συνάντηση ΗΠΑ και Κίνας.

Μίλησε χωρίς άδεια. Και αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα.

Μίλησε χωρίς άδεια. Και αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα. Ένα βίντεο.Μερικά δάκρυα.Και μετά σιωπή. Όχι γιατί δεν ειπώθηκε κάτι σημαντικό.Αλλά γιατί ειπώθηκε… χωρίς άδεια. Γράφει ο Πέτρος...
lioliou sto rithmo tis limnis polikarpi kastorias
FIESTA VOIO 2026 | Το μεγαλύτερο μουσικό & κατασκηνωτικό φεστιβάλ της βορείου Ελλάδος επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά

Ακολουθήστε μας:

17,771ΥποστηρικτέςΚάντε Like
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694

Recent Comments

newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694

Recent Comments