Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΕλένη Παπαδοπούλου: «Σε καλό δρόμο η δημιουργία της Ενεργειακής Κοινότητας Ακρινής»

Ελένη Παπαδοπούλου: «Σε καλό δρόμο η δημιουργία της Ενεργειακής Κοινότητας Ακρινής»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ελένη Παπαδοπούλου: «Σε καλό δρόμο η δημιουργία της Ενεργειακής Κοινότητας Ακρινής» – Τι δήλωσε από το βήμα η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

Παράταση έως την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 δόθηκε από την Τοπική Κοινότητα Ακρινής για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους, με σκοπό τη σύσταση της Ενεργειακής Κοινότητας του οικισμού.

Αυτό υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Ελένη Παπαδοπούλου, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Κοβεντάρειο.

Η κ. Παπαδοπούλου, τόνισε ακόμη ότι μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί 350 φάκελοι ενώ τα πρώτα 15 ΑΦΜ που υποβλήθηκαν ήδη στο ΚΕΠ, θα αποτελούν τα ιδρυτικά μέλη της Ενεργειακής Κοινότητας.

Παράλληλα, έκανε λόγο για θετική ανταπόκριση από πλευράς Υπουργείου αναφορικά με τα έργα υποδομής που σχεδιάζονται στην Ακρινή από την Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, με χρηματοδότηση των σχετικών μελετών από πόρους του Πράσινου Ταμείου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.     


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments