Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΓιάννης Κοκκαλιάρης: «Η Κοζάνη χρειάζεται κοινόχρηστους χώρους» (Βίντεο)

Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Η Κοζάνη χρειάζεται κοινόχρηστους χώρους» (Βίντεο)

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Η Κοζάνη χρειάζεται κοινόχρηστους χώρους»

Την ανάγκη δημιουργίας κοινόχρηστων χώρων μέσω του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κοκκαλιάρης επεσήμανε ότι ο Δήμος Κοζάνης χρειάζεται επιτέλους έργα πνοής όπως είναι η σύγχρονη σκεπαστή λαϊκή αγορά, η μεταφορά των αστικών ΚΤΕΛ αλλά και η δημιουργία χώρων στάθμευσης (parking) ενώ μίλησε και για την εγκατάσταση των σταθμών των ηλεκτρικών ποδηλάτων, που αναμένεται να λειτουργήσουν άμεσα.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι το ΒΑΑ του Δήμου Κοζάνης είναι πολύ πιο μπροστά σε σχέση με τα υπόλοιπα της Δυτικής Μακεδονίας, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο όλος σχεδιασμός είναι αποτέλεσμα συνεργειών και συνεργασιών με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς αλλά και πρώην αιρετούς καθώς η τοπική αυτοδιοίκηση έχει συνέχεια.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments