Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΕπίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις Φυλακές Διαβατών

Επίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις Φυλακές Διαβατών

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Επίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις Φυλακές Διαβατών

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στις φυλακές Διαβατών, εκπαιδευτική δομή του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή των Φυλακών κ. Τάσο Παπαδόπουλο, τη Διευθύντρια του Σχολείου κα. Μαρία Γκρίζου, εκπαιδευτικούς και κρατούμενους που παρακολουθούν τα προγράμματα, προκειμένου να αποκτήσουν χρήσιμες δεξιότητες, οι οποίες θα τους δώσουν τα εφόδια να περάσουν μετά την έκτιση της ποινής στο στάδιο της επανένταξης και ενσωμάτωσης στην κοινωνία.

Από τα στελέχη της δομής, ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για το σημαντικό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι κρατούμενοι, που σε πολλές περιπτώσεις συνεχίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία και μετά την αποφυλάκισή τους.

 Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι «πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία, κρίσιμη τόσο για το στάδιο του σωφρονισμού, όσο και την επανένταξη των κρατουμένων. Είναι μια δομή δεύτερης ευκαιρίας για ανθρώπους που έχουν πραγματικά διάθεση να επανακάμψουν σε μια σύννομη κοινωνική διαβίωση» τόνισε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments