Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηGraffiti Τraining την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην Κοζάνη

Graffiti Τraining την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην Κοζάνη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Graffiti Τraining την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην Κοζάνη

Αν είσαι 18 – 30 ετών, το 2ο μέρος του Graffiti training του CoPART (Community Participation in ARts) που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των trainings για τον πολιτισμό και τις δημιουργικές οικονομίες σε περιμένει.

Το training θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα στο 785 Tattoo Shop, Ολυμπίου Γεωργάκη 3, Κοζάνη και εντάσσεται στη θεματική ενότητα Graphic desig, 3D, Graffiti.

Θα περιλαμβάνει ιστορική αναδρομή στην τέχνη του δρόμου και πως αυτή κατάφερε από τις γειτονιές της Νέας Υόρκης να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο, βασικές τεχνικές και είδη, συζήτηση για τον αντίκτυπο που έχει στην σημερινή μας ζωή.

Τα trainings υλοποιούνται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ (Action Type KA154-YOU – Youth participation activities, Call 2022, Round 2) με εταίρους τον Δήμο Κοζάνης (πρώην ΟΑΠΝ) και την οργάνωση science2 public της γερμανικής πόλης Halle an der Saale.

Το CoPART, με κεντρική θεματική «Δημιουργικότητα, Τέχνες και Πολιτισμός, Ανάπτυξη Κοινοτήτων, Απασχολησιμότητα» στοχεύει στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων που θα δώσουν στους νέους ηλικίας 18-30 ετών την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τον πολιτισμό και τις δημιουργικές οικονομίες.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες, οι οποίες θα τους ενδυναμώσουν όσον αφορά την απασχολησιμότητα και θα ενισχύσουν την αίσθηση του ανήκειν και του ενεργού πολίτη, μέσω της συμμετοχής τους στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και σε κοινοτικές δραστηριότητες.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments